Loading...

Labradorit

VZHLED:

Obvykle vyleštěný. Temný, po osvícení modré či nazlátlé duhové záblesky. Žlutá varianta průhledná. Většinou menší a ohlazené kousky.

Bývá šedý až černý s příměsí modré a žluté.

VÝSKYT:

Itálie, Grónsko, Finsko, Rusko, Kanada, Skandinávie

 

VLASTNOSTI:

Je to vysoce mystický a ochranný kámen vnášející světlo do života. Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi. Odklání nežádoucí energie od aury a brání úniku energie. Vytváří bariéry proti výronům negativní energie během léčby. Je kamenem ezoterického vědění umožňující zasvěcení do tajemných mystérií.

Podporuje rozvoj intuice a duševních darů včetně umění správného načasování. Vynáší z podvědomí na povrch různá poselství a umožňuje jejich pochopení.

Potlačuje strach, nejistotu a zbytky minulých zklamání včetně těch, která pocházejí z minulých životů. Posiluje víru v sebe sama i v celý vesmír. Odstraňuje z vědomí představy jiných lidí včetně myšlenek útočících na naši auru.

Uklidňuje příliš aktivní mysl a současně dodává energii naší představivosti tím, že přináší nové myšlenky. Podporuje schopnost analýzy a racionální přístup. Slouží k rozbíjení neopodstatněných iluzí. Vyvolává potlačované vzpomínky na minulost. Je užitečným průvodcem v době změn. Přináší sílu a vytrvalost připravuje tělo a duši na další růst.

 

 

Zdroj: Kameny od A do Z - Judy Hallová